OM OSS

om

Bryne karateklubb

Bryne Karateklubb ble stiftet i september 1978. De første årene var treningene på Bryne skole i kjelleren på «gamle bygget».

I en periode hadde vi også innredet treningslokale i gamle Orre meieri på Pollestad.

Klubben har gradvis blitt bygget opp til et høyt nasjonalt nivå med flere aktive utøvere som har markert seg internasjonalt.

Klubben har tatt flere NM-titler i forskjellige klasser gjennom årene. Internasjonalt har klubben markert seg med EM titler, World Cup titler og deltakelse i flere VM..

Breddeidrett har vært prioritert siden oppstarten, derfor er det et godt tilbud til alle utøvere samme hvilket ambisjonsnivå de har. Utøverne er av begge kjønn i en alder fra 9 til over 60 år.

om

medlemskontigent

Ved innbetaling av medlemskontigent er det viktig at navn og fødselsdato på medlemmet føres på innbetalingen.

Dette er til bruk i klubbens medlemsregister og for registrering i medlemsorganisasjonene Norges Kampsportforbund og NKKO.

Medlemskort blir utlevert etter innbetalt kontigent.

Priser:

Voksne – 1000,-

Barn / Skole – 900,-

Familie – 900,- (pr. medlem)

Barneparti – 700,-

Medlemskontigenten betales til konto:

styret

bryne karateklubb