OM OSS

om

Bryne karateklubb

Bryne Karateklubb ble stiftet i september 1978. De første årene var treningene på Bryne skole i kjelleren på «gamle bygget».

I en periode hadde vi også innredet treningslokale i gamle Orre meieri på Pollestad.

Klubben har gradvis blitt bygget opp til et høyt nasjonalt nivå med flere aktive utøvere som har markert seg internasjonalt.

Klubben har tatt flere NM-titler i forskjellige klasser gjennom årene. Internasjonalt har klubben markert seg med EM titler, World Cup titler og deltakelse i flere VM..

Breddeidrett har vært prioritert siden oppstarten, derfor er det et godt tilbud til alle utøvere samme hvilket ambisjonsnivå de har. Utøverne er av begge kjønn i en alder fra 9 til over 60 år.

om

medlemskontingent

Bryne Karateklubb bruker Idrettens Medlemssystem fra Norges Idrettsforbund for å håndtere medlemsskap og kontingenter.

Medlemskontingenten pr. semester er:

Voksne – 1000,-

Barn / Skole – 900,-

Familie – 900,- (pr. medlem)

Barneparti – 700,-

Er du ikke registrert i IMS?, gå til forsiden og trykk bli medlem.

styret

bryne karateklubb