Bestilling av utstyr

Dette er bestillingsside kun for våre medlemmer, hvor de kan legge inn bestilling, betale utstyr, og få det utlevert på trening.

Bestillinger fra personer som ikke er medlemmer i Bryne Karateklubb vil bli slettet og eventuelle betalinger vil ikke bli refundert.

• Drakt

• kr950
    • Denne drakten er laget for utøvere som stiller høye krav til drakten. - Jakken er 13oz og 100% Canvas bomull og buksene 10oz 100% bomull - Brodert Kanji på jakken. - 3/4 lengde på armer. - Bukser med tradisjonell midjesnor. - Kan leveres med brodert navn på japansk. (ta kontakt for pris og leveringstid) NB! produktet kan avvike fra bildet.
  • Drakt – Nybegynner

• kr450
    • Karatedrakt med god kvalitet for nybegynnere eller litt viderekommen. Hvitt belte medfølger. Anbefalt vasking fra leverandør er 40/60 gr., ikke tørketrommel. Husk å legge opp buksen, eventuelt armene på jakke etter den er vasket. NB! produktet kan avvike fra bildet.
  • Pakke – Barneparti
    • ,
    • Pakke – Barneparti

• kr550
    • Pakken inneholder følgende: Drakt Belte Tøymerke til arm Syllabus   Anbefalt vasking fra leverandør er 40/60 gr., ikke tørketrommel. Husk å legge opp buksen, eventuelt armene på jakke etter den er vasket. Tøymerke sys på ca. 2 fingrer under skuldersømmen på venstre arm. NB! Produktene kan avvike fra bildene.
  • Pakke – Nybegynner
    • ,
    • Pakke – Nybegynner

• kr750
    • Pakken inneholder følgende: Drakt Belte Tøymerke til arm Syllabus KWF graderingspass KWF medlemskort   Anbefalt vasking fra leverandør er 40/60 gr., ikke tørketrommel. Husk å legge opp buksen, eventuelt armene på jakke etter den er vasket. Tøymerke sys på ca. 2 fingrer under skuldersømmen på venstre arm. NB! Produktene kan avvike fra bildene.
  • Tøymerke til drakt