Bestilling av utstyr

Dette er bestillingsside kun for våre medlemmer, hvor de kan legge inn bestilling, betale utstyr, og få det utlevert på trening.

Bestillinger fra personer som ikke er medlemmer i Bryne Karateklubb vil bli slettet og eventuelle betalinger vil ikke bli refundert.

• Pakke – Barneparti
    • ,
    • Pakke – Barneparti

• kr550
    • Pakken inneholder følgende: Drakt Belte Tøymerke til arm Syllabus   Anbefalt vasking fra leverandør er 40/60 gr., ikke tørketrommel. Husk å legge opp buksen, eventuelt armene på jakke etter den er vasket. Tøymerke sys på ca. 2 fingrer under skuldersømmen på venstre arm. NB! Produktene kan avvike fra bildene.
    • Velg alternativ
  • Pakke – Nybegynner
    • ,
    • Pakke – Nybegynner

• kr750
    • Pakken inneholder følgende: Drakt Belte Tøymerke til arm Syllabus KWF graderingspass KWF medlemskort   Anbefalt vasking fra leverandør er 40/60 gr., ikke tørketrommel. Husk å legge opp buksen, eventuelt armene på jakke etter den er vasket. Tøymerke sys på ca. 2 fingrer under skuldersømmen på venstre arm. NB! Produktene kan avvike fra bildene.
    • Velg alternativ